Το κράτος δεν ανέχεται τις φωνές που υψώνονται εναντίον του.

[vimeo]http://vimeo.com/64493954#t=100[/vimeo]

399927_550280164994965_113089342_n

 

Αυτές είναι οι εικόνες από το κράτος δικαίου, από την  ελληνική δημοκρατία, και για την ακρίβεια, την νέα δημοκρατία που έχει εξαπολύσει ένα πόλεμο ενάντια σε κάθε φωνή που υψώνεται και κάθε ελευθεριακή συνείδηση. Ο πόλεμος αυτός έχει επικεντρωθεί σε κάθε δράση του αντιεξουσιαστικού χώρου σε μια προσπάθεια να φιμώσει τις ελεύθερες σκέψεις.

Σαμαράς και Δένδιας, ως άλλοι Παπαδόπουλοι και Παττακοί προσπαθούν να “πατάξουν την αναρχία” με κάθε τρόπο. Στις 24 Απριλίου 2013, σύντροφοι, μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου ανάρτησαν πανό αλληλεγγύης στα μέσα αντιπληροφόρησης που βρίσκουν υπό καταστολή τον τελευταίο καιρό. Επίσης, κατέβασαν την ελληνική σημαία και ανέβασαν την μαυροκκόκκινη σημαία της ελευθερίας. Μετά από επίθεση  δυνάμεων των ΜΑΤ και ασφαλιτών συνέλαβαν 30 συντρόφους και ξεκρέμασαν το πανό. Με όχημα της πυροσβεστικής προσπάθησαν να κατεβάσουν την αναρχική σημαιά (που υπενθυμίζουμε ότι ανέβασε ένας μονάχα σύντροφος) με απόλυτη αποτυχία.

Για άλλη μια φορά, το κράτος μας απέδειξε ότι είναι ανίκανο να καταστείλει αυτό που δεν μπορεί να καταλάβει. Η βίαιη καταστολή των μέσων αντιπληροφόρησης μας εξοργίζει και μας υπενθυμίζει τον λόγο για τον οποίο πρέπει να γκρεμίσουμε τις δομές του σάπιου συστήματος

ΤΑ ΜΈΣΑ ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΌΡΗΣΗΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΈΛΛΟΝΤΑΙ! ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΊΣΚΕΤΑΙ ΑΠΕΝΤΑΝΤΊ ΣΑΣ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *